пʼятницю, 6 січня 2017 р.

Розроблення індивідуальної програми розвитку: адаптації та модифікації



      21 грудня 2016 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти              Київського університету Бориса Грінченка відбувся навчально-практичний семінар «Розроблення індивідуальної програми розвитку: адаптації та модифікації» для педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів, які з 2016/2017 н. р. розпочали працювати в інклюзивних класах.
  Навчально-практичний семінар «Розроблення індивідуальної програми розвитку: адаптації та модифікації» став черговим семінаром, який проводиться в рамках «Школи інклюзивної освіти» і був спрямований на ознайомлення педагогів з одною із складових індивідуальної програми розвитку, а саме: здійснення адаптацій і модифікацій. Відомо, що індивідуальна програма розвитку для дітей з особливими освітніми потребами є одним із механізмів забезпечення рівного доступу до типової загальноосвітньої програми для таких дітей в умовах інклюзивної освіти. 
   Участь у семінарі взяли 40 педагогів загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва (серед них: заступники директорів з навчально-виховної роботи, вчителі початкових класів, вчителі-логопеди та ін.).
Далі за посиланням: 

Немає коментарів:

Дописати коментар