четвер, 3 листопада 2016 р.

Інклюзія в системі освіти міста Києва: кращі практики, перспективи розвитку, історії успіху

 
За підтримки дружини Президента України, Голови Благодійного Фонду Порошенка Марини Порошенко, спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту КМДА та Інститутом післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка 31 жовтня 2016 року відбулася науково-практична конференція «Інклюзія в системі освіти міста Києва: кращі практики, перспективи розвитку, історії успіху».
Конференція проходила на базі ЗОШ № 140, реконструйованої та добудованої з дотриманням усіх вимог архітектурної доступності. У заході взяли участь понад 150 представників освітянської, громадської та батьківської спільноти столиці.
Конференцію відкрила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, яка наголосила, що інклюзивна освіта є одним із пріоритетів міської комплексної цільової програми «Освіта Києва. 2016- 2018 роки».
Марина Порошенко подякувала учасникам конференції за те, що для них питання інклюзивної освіти також є пріоритетним для у щоденній діяльності: «Це означає, що всі разом ми працюємо над тим, щоб молодь з інвалідністю отримала шанс на повноцінне життя та надію на краще майбутнє». Продовження за посиланням:

Немає коментарів:

Дописати коментар