четвер, 10 листопада 2011 р.

Послідовність дій навчального закладу для організації індивідуального навчання



Подача заяви батьків до управління освіти про можливість організації індивідуальної форми навчання за місцем проживання.
Подача в школу: заяви батьків або осіб, які їх замінюють, витягу з протоколу  психолого-медико-педагогічною консультації з рекомендацією навчання за програмою спеціальної школи
Розгляд поданих документів про можливість організації індивідуальної форми навчання по програмі спеціальної школи на засіданні педагогічної ради школи.
Розробка навчального плану на основі відповідного Типового навчального плану, погодження його на спільному засіданні ради та педагогічної ради закладу, затвердження відділом освіти.
Подання документів  до управління освіти ( заява батьків, подання про організацію індивідуального навчання  на імя начальника управління освіти.
Видача наказу  управління освіти
Видача наказу по школі « Про організацію 
 індивідуального навчання...»
Розробка розкладу занять, погодження його з батьками учня і затвердження директором закладу та педагогічної ради закладу
Визначення вчителів, які здійснюватимуть навчання та розподіл тижневих годин між ними, затвердження тижневого навантаження відділом освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар