пʼятницю, 29 липня 2016 р.

Фахівці працюють над запровадженням єдиної форми шкільної документації асистента вчителя

Питання єдиної форми шкільної документації асистента вчителя обговорили фахівці під час робочої наради, присвяченої питанням функціонування інклюзивних класів, 28 липня 2016 року в Міністерстві освіти і науки України.
Робочою групою було розглянуто питання запровадження документації для інклюзивного навчання в загальноосвітніх навчальних закладах. У обговоренні взяли участь головний спеціаліст відділу освіти дітей з особливими потребами Міністерства освіти і науки Валентина Клемюк, начальник відділу освіти дітей з особливими потребами Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН Маріана Дмітрієва, завідувач сектору інклюзивної педагогіки ІМЗО  Анастасія Апенько, начальник відділу шкільного менеджменту ІМЗО Галина Наконечна.
У зв’язку з широким впровадженням інклюзивного навчання кількість інклюзивних класів зростає. В інклюзивному класі створюються можливості для навчання всіх учнів з особливими потребами у загальноосвітніх навчальних закладах. Дальше за посиланням